Ajutor și asistență

Protejarea minorilor

Politica Betfair este clară: Este ilegal pentru orice persoană sub vârsta de 18 ani să își deschidă un cont sau să practice jocuri de noroc pe Betfair

În acest sens, Betfair își ia foarte în serios responsabilitățile. Mesaje și simboluri de avertizare cu privire la limita de vârstă sunt afișate pe site-ul Betfair în timpul înregistrării și în mai multe alte locuri.

Clienții care alimentează cu fonduri cu metode de plată catalogate ca fiind „cu risc” sunt blocați în momentul înregistrării până ce vârsta acestora este verificată. De asemenea, efectuăm controale de verificare a vârstei tuturor clienților noștri.

Supraveghere parentală

Părinții trebuie să fie responsabili și vigilenți în ceea ce privește minorii care pariază. Unele aspecte pe care părinții ar trebui să le ia în considerare sunt:

Să aibă aibă în vedere ce site-uri sunt accesate. Majoritatea browserelor au filtre parentale, totuși pot fi utilizate soluții de filtrare suplimentare (vezi mai jos).

Nu lăsa niciodată contul tău conectat atunci când pleci de la calculator, copilul tău poate accesa calculatorul în acest timp.

Sisteme de filtrare

Betfair își încurajează clienții să împiedice minorilor accesarea site-urilor cu jocuri de noroc.

Aceasta poate fi realizată utilizând soluții de filtrare care permit părinților să blocheze accesul copiilor pe site-urile cu jocuri de noroc. Dacă folosești calculatorul la comun cu prieteni sau membri ai familiei care se află sub vârsta legală pentru a se înscrie sau a paria pe site-ul nostru, te rugăm să iei în considerare următoarele soluții locale echivalente de filtrare parentală:

 

  Net Nanny™

  CyberPatrol

Agenții de asistență pentru tineri/părinți

Gordon Moody oferă asistență și consiliere tuturor celor afectați în mod negativ de jocurile de noroc. Membrii echipei Gordon Moody activează în locații internaționale.

Detalii de contact

  Site web:

Gordon Moody oferă o gamă de servicii de asistență online

Agenții de asistență

Dacă știi pe cineva care are nevoie de ajutor în ceea ce privește pariatul, am creat o listă cu organizațiile care pot oferi asistență

Live chat

Vrei să vorbești cu noi despre chestiuni prezentate pe acest site? Discută confidențial cu unul dintre consilierii noștri instruiți.