Eu și pariurile mele

Setarea limitelor

Limite de depuneri

Limitele de depuneri îți permit să limitezi suma de bani pe care o poți depune în contul tău. Suma poate fi aleasă pe o perioadă zilnică, săptămânală sau lunară. Limita de depuneri îți va permite să restricționezi suma de bani care intră în contul tău, înainte de a paria. Măririle limitelor de depuneri durează 7 zile până intră în vigoare, scăderile sunt imediate.

Cum setez limitele de depuneri?

Dacă ai un cont, poți seta sau gestiona limitele de depuneri conectându-te la contul tău Betfair și accesând secțiunea „Contul meu”. Aici poți face clic pe „Protecția jucătorului” și apoi pe „Limite de depuneri”.

Alternativ, membrii Serviciului nostru de asistență clienți sunt instruiți în pariatul responsabil și îl poți contacta pentru a discuta despre opțiunile disponibile. Serviciul de asistență clienți poate seta o limită de depuneri, la cererea ta. Consultă secțiunea „Contactează-ne” pentru toate informațiile de contact ale Serviciului de asistență clienți.

Limite de pierderi

Betfair îți oferă opțiunea de a seta o Limită de pierderi pe contul tău, care acoperă toate produsele.

Limitele de pierderi îți permit să limitezi suma de bani pe care o poți pierde într-o anumită perioadă. Poți alege să setezi Limita de pierderi globale pe o perioadă zilnică, săptămânală, lunară, sau anuală.

Limita de pierderi globale – Va lua în considerare pierderile din întreg contul tău. O limită de pierderi globale de 500 RON pe săptămână îți va permite să pierzi combinat în total 500 RON.

Cum setez limitele de pierderi?

Acestea pot fi setate conectându-te la contul tău Betfair și accesând secțiunea „Contul meu”. Aici poți face clic pe „Protecția jucătorului”.

Majorările limitelor de pierderi durează 7 zile până intră în vigoare, scăderile sunt imediate.

 

Limitele de pierderi îți permit să limitezi fondurile pe care le poți pierde într-o anumită perioadă.

Să înțelegem jocurile de noroc

Puțină perspectivă pentru a te ajuta să capeți mai mult control

Revenire la realitate

Consultă toate informațiile, instrumentele și sfaturile pentru a te bucura de un pariat responsabil